Het innerlijke : de kracht !

(Door Koen)

Vele mensen hebben littekens van door het leven te gaan, sommige zijn niet zichtbaar, andere dan juist weer wel. Eén van de mooiste eigenschappen aan nudisten en naturisten,  vind ik, is dat ze langs die lichamelijke littekens, naar de innerlijke mens kijken !

Ik zag reeds verschillende vrouwen met borstamputaties op het strand en op andere nudisten en naturistenterreinen door de jaren heen. Volledige amputaties, gedeeltelijke, deels gereconstrueerd, sommigen totaal niet     ( zoals hier op de foto ) Als ik naar zo’n vrouw kijk, dan heb ik geen medelijden, integendeel, ik bedenk me hoe sterk die vrouwen zijn en diegene die ik dan zie op nudisten en naturistenterreinen zijn typisch de meest gelukkige !!

Aan iedereen die zulke levenslittekens heeft of deze in het vooruitzicht misschien zal krijgen, wil ik dit zeggen : weet dat uw vrienden en familie van je houden om wie je bent, ze houden niet van je, voor je lichaamsdelen. Dat je een dodelijke ziekte verslaat en een zwaar kwetsuur kunt laten helen is het belangrijkste voor hen en hou in gedachten dat dit ook voor jou het belangrijkste is !

Sterkte,

Koen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *