Trek je kleren uit in je middagpauze

Vaak hebben mensen het heel druk en dan is dat niet alleen veel werk, maar voelen ze vanbinnen ook daadwerkelijk de “druk van de drukte”.
Dan is het heel bevrijdend om over de middag gewoon even helemaal naakt te kunnen zijn.
Op die manier kan je er na de middag ook weer met verse moed tegenaan.

Ook bij heel zware fysieke werken, kan je je over de middag opladen door deze op een relaxte manier naakt door te brengen.
Niet iedereen heeft daar nut van en dat moeten we van elkaar gewoon aanvaarden.
Best is dat van beide kanten te respecteren : Indien iemand gekleed wilt blijven : laat die persoon dat doen. Omgekeerd is ook het geval : wilt iemand helemaal naakt zijn, respecteer dat gewoon, die persoon heeft daar heel veel nut van en kan zich op die manier heropladen.

Als geklede persoon moet je er dan ook niet mee inzitten om bij je naakte medemens te blijven voor die pauze, je moet elkaar daarom dus niet vermijden. Die vind dat meestal niet erg dat iemand gekleed er bij is als de naakte medemens relaxed helemaal bloot zichtbaar is. Zolang de persoon die in zijn/haar blootje is, maar gewoon helemaal naakt kan “opladen”. Want voor die persoon kan dat heel belangrijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *